Almindelig tandpleje

Hos Tandlægerne i Sønderport i Nakskov foretager vi naturligvis almindelig tandpleje. Med det nyeste udstyr på området udfører vi dagligt kontroleftersyn af mange tænder.

Til almindelig tandpleje hører også tandrensning.

Fagets udvikling

Gennem tiden har tandlægehåndværket udviklet sig og er i dag mere lægeligt end førhen. Vi ser ikke på munden som en isoleret del fra resten af kroppen, men tænker den ind i en sammenhæng. Udover at være en brik i din almindelige tandhygiejne, holder vi også øje med andre lidelser, som kommer til udtryk gennem eksempelvis slimhinderne i munden.

Nutidens tandlæger har et langt større samarbejde med praktiserende læger og hospitaler sammenlignet med tidligere tiders. Dette gælder også os i Sønderport.

Individuel tilkaldelse

Vi vurderer altid, hvor ofte hver enkelt patient har behov for at få foretaget et tandeftersyn. Derfor modtager du som patient hos os en individuel indkaldelse.

Skulle der opstå akutte problemer mellem dine løbende kontrolbesøg, skal du selvfølgelig bare kontakte os på tlf. 54 92 01 77, så finder vi en tid til dig hurtigst muligt.

Til forside
Print

Kontakt klinikken

Åbningstider:

Mandag og Tirsdag 8:00 til 17:00
Onsdag og Torsdag 8:00 til 16:00

Fredag 8:00 til 13:00

 

Telefontider:

Mandag til Torsdag 8:00 til 14:30
Fredag 8:00 til 13:00

 

 
 
 
Bent Søndergaard • Søndergade 42 • 4900 Nakskov • Tlf: 54 92 01 77 • E-mail: soenderport@os.dk